Face Painting zagreb

Face painting (oslikavanje lica) je fantastičan način da se ljudi zabave tijekom nadolazećih maškara. To je zabavna i kreativna aktivnost koja pruža priliku za razvijanje mašte, umjetnosti i kreativnosti. Osim toga, face painting (oslikavanje lica) na maškarama je sjajan način da djeca igraju te se zabave, istovremeno se izražavaju kroz boje i slike.

Na našoj web stranici, pružamo vam informacije o tome kako se radi face painting (oslikavanje lica), što se odabire od boja i kistovi, kao i cijene face painting (oslikavanje lica) kod za privatna i javna događanja. Također, možete pronaći informacije o najnovijim trendovima u face painting-u (oslikavanju lica), kao i različitim tehnikama i dizajnovima.

Naši stručni i iskusni face painter-i (umjetnici oslikavanja lica) te su spremni da vam pruže usluge na različitim vrstama događaja, uključujući rođendane, vjenčanja, poslovne događaje, i naravno, maškare. Pored toga, pružamo i usluge za velike skupove i javne manifestacije.
Na našoj web stranici, možete pogledati galeriju naših radova, te upoznati neke od naših zadovoljnih klijenata.

Ako tražite nešto jedinstveno i zabavno za svoju nadolazeću maskaradu, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se vašem pozivu i želimo da pružimo svoje usluge u vašem eventu.

face painting
face painting

Cijena za javna događanja

U poslovna događanja ubrajamo TV reklame, evente, sajmove, tatto partye, promocije,
programe za trgovački centar…
Cijene usluga odnose se na grad Zagreb. Dolazak se naplaćuje 13.27€ / 100.00 HRK, a cijene oslikavanja lica definirana duljinom trajanja po sljedećem cjeniku:

1 sat je 120 € / 904.14 HRK
2 sata su 240 € / 1808.29 HRK
3 sata su 360 € / 2712.42 HRK
4 sata su 480 € / 3616.57 HRK
5 sati su 600 € / 4520.70 HRK
8 sati su 900 € / 6781.05 HRK
10 sati su 1000 € / 7534.50 HRK

Dolazak se naplaćuje u okolici Zagreba (Sesvete, Samobor, Strmec, Sv. Nedelja, V. Gorica, Jastrebarsko, Dugo Selo, Kašina, Buševec...), cijene su ovdje

Face painting se radi na vlastitu odgovornost.

Naše boje su dermatološki testirane i ispravne te se skidaju vodom ili vlažnim maramicama. Neka djeca imaju osjetljiviju kožu, pa nije uputno da se oslikavaju. Iako nikada nismo imali problem s alergijskim reakcijama ili drugim kožnim smetnjama, uvijek volimo napomenuti da treba naglasiti u koliko dijete ili osoba koja se oslikava ima kožni problem i tu osobu se onda neće oslikavati bez odobrenja roditelja ili opunomoćene osobe.

Kompletno oslikavanje se radi na osobnu odgovornost naručitelja (domaćina, roditelja, skrbnika…) i mi NE možemo odgovarati za neželjene posljedice.

nazovi sada