Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica

Face painting (oslikavanje lica) je fantastičan način da se ljudi zabave tijekom nadolazećih maškara. To je zabavna i kreativna aktivnost koja pruža priliku za razvijanje mašte, umjetnosti i kreativnosti. Osim toga, face painting (oslikavanje lica) na maškarama je sjajan način da djeca igraju te se zabave, istovremeno se izražavaju kroz boje i slike.

Na našoj web stranici, pružamo vam informacije o tome kako se radi face painting (oslikavanje lica), što se odabire od boja i kistovi, kao i cijene face painting (oslikavanje lica) kod za privatna i javna događanja. Također, možete pronaći informacije o najnovijim trendovima u face painting-u (oslikavanju lica), kao i različitim tehnikama i dizajnovima.

Naši stručni i iskusni face painter-i (umjetnici oslikavanja lica) te su spremni da vam pruže usluge na različitim vrstama događaja, uključujući rođendane, vjenčanja, poslovne događaje, i naravno, maškare. Pored toga, pružamo i usluge za velike skupove i javne manifestacije.
Na našoj web stranici, možete pogledati galeriju naših radova, te upoznati neke od naših zadovoljnih klijenata.

Ako tražite nešto jedinstveno i zabavno za svoju nadolazeću maskaradu, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se vašem pozivu i želimo da pružimo svoje usluge u vašem eventu.

Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica

Cijena za javna događanja

U poslovna događanja ubrajamo TV reklame, evente, sajmove, tattoo partye, promocije,
programe za trgovački centar…
Cijene usluga odnose se na grad Zagreb. Dolazak se naplaćuje 13.27€ , a cijene oslikavanja lica definirana duljinom trajanja po sljedećem cjeniku:

1 sat je 120 €
2 sata su 240 €
3 sata su 360 €
4 sata su 480 €
5 sati su 600 € 
8 sati su 900 € 
10 sati su 1000 €

Face painting se radi na vlastitu odgovornost.

Naše boje su dermatološki testirane i ispravne te se skidaju vodom ili vlažnim maramicama. Neka djeca imaju osjetljiviju kožu, pa nije uputno da se oslikavaju. Iako nikada nismo imali problem s alergijskim reakcijama ili drugim kožnim smetnjama, uvijek volimo napomenuti da treba naglasiti u koliko dijete ili osoba koja se oslikava ima kožni problem i tu osobu se onda neće oslikavati bez odobrenja roditelja ili opunomoćene osobe.

Kompletno oslikavanje se radi na osobnu odgovornost naručitelja (domaćina, roditelja, skrbnika…) i mi ne možemo odgovarati za eventualne neželjene posljedice.

Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Rezervacija face painting usluge
🔒 Vaši podaci nisu javno vidljivi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Rezervaciju radite kao:
pr. pravna osoba je da rezervaciju radite u ime nekog trgovačkog društva pr. Neka tvrtka d.o.o.
Je li adresa održavanja u Gradu Zagrebu?
Datum i vrijeme
Datum i vrijeme kada trebate face painting
Želite li neku određenu temu face paintinga?
Odaberite vrstu događanja:
Trebate li neku od popularnih dodatnih usluga?
Slobodno nam navedite što smatrate bitnim kako bi mogli lakše i jednostavnije shvatiti što Vam je potrebno
Pravila privatnosti