Halloween face painting

Na Noć vještica ili Halloween svatko se na trenutak želi opustiti pod svojom maskom od šminke. Nije svejedno tko radi tu posebnu masku. Ovdje se koristi puno složenija tehnika koja vremenski se izrađuje od 15 min do 2 sata. Ovisno o kompleksnosti. Vi ste kreator svojih želja, a mi ćemo to izraditi. Preporuka prilikom narudžbe je da nam ne samo kažete što želite, nego u koliko imate i kakvu fotografiju onoga što želite da nam istu pokažete. Na taj način brže i jednostavnije dolazimo do zajedničkog cilja.
Često nas pitate kada je zadnji rok za uslugu Halloween face paintinga. Naime budući je samo jedan dan aktualan ili bolje rečeno jedna večer, potrebno je što ranije napraviti rezervaciju.

Slanje poruke

Svi vaši osobni podaci koje unosite u obrazac će biti korišteni u skladu s aktualnim: Zakon o zaštiti osobnih podataka (Članak 1-40), te pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu obrade vašeg zahtjeva. Sa ovim podacima će se postupati krajnje povjerljivo,te ih se neće ustupati na korištenje trećim licima. PRILIKOM SLANJA FORMULARA PRIHVAĆATE Pravila privatnosti

Super. Hvala. Jako smo zadovoljni s odrađenom uslugom. Mrvicu ste skuplji od drugih, ali ste nevjerojatno dobri i kvalitetni. Iskreno, ne žalim ni lipe plaćene. Zavrijedili ste.

Ocjena korisnika: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ivan K.

Želim se zahvaliti na brzini i fleksibilnosti rada. Od akda sam rezervirala face painting do Vašeg poziva bilo je kraće od nekoliko minuta. Usluga koju ste nam isporučili za dječji rođendan je najbolja. Niti jedna igraonica ili trgovački centar nema ništa slično kao vi. Bravo. Pohvala.

Renata H.

Nazovi