Halloween face painting

Na Noć vještica ili Halloween svatko se na trenutak želi opustiti pod svojom maskom od šminke. Nije svejedno tko radi tu posebnu masku. Ovdje se koristi puno složenija tehnika koja vremenski se izrađuje od 15 min do 2 sata. Ovisno o kompleksnosti. Vi ste kreator svojih želja, a mi ćemo to izraditi. Preporuka prilikom narudžbe je da nam ne samo kažete što želite, nego u koliko imate i kakvu fotografiju onoga što želite da nam istu pokažete. Na taj način brže i jednostavnije dolazimo do zajedničkog cilja.

Često nas pitate kada je zadnji rok za uslugu Halloween face paintinga. Naime budući je samo jedan dan aktualan ili bolje rečeno jedna večer, potrebno je što ranije napraviti rezervaciju.

Face painting se radi na vlastitu odgovornost.

Naše boje su dermatološki testirane i ispravne te se skidaju vodom ili vlažnim maramicama. Neka djeca imaju osjetljiviju kožu, pa nije uputno da se oslikavaju. Iako nikada nismo imali problem s alergijskim reakcijama ili drugim kožnim smetnjama, uvijek volimo napomenuti da treba naglasiti u koliko dijete ili osoba koja se oslikava ima kožni problem i tu osobu se onda neće oslikavati bez odobrenja roditelja ili opunomoćene osobe.

Kompletno oslikavanje se radi na osobnu odgovornost naručitelja (domaćina, roditelja, skrbnika…) i mi NE možemo odgovarati za neželjene posljedice.

Odlično. Klinci prezadovoljni, a i mi roditelji s jednostavnošću od same brzine dogovora i realizacije.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Maja P.

Jako dobar face painting za djecu. Mi roditelji smo se isto malo nacrtali i preporuka drugim roditeljima za facepainting.hr
Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Sandra L. iz Dubrovnika

nazovi sada