Često postavljana pitanja

ovdje ćete pronači odgovore na često postavljana pitanja

Face painting je umjetnost oslikavanja lica koja se sve više koristi na različitim događanjima kao što su rođendanske zabave, festivali, karnevali i tematske proslave. Uz pomoć posebnih boja i kistova, umjetnici face paintinga stvaraju raznolike dizajne i motive na licima ljudi, pretvarajući ih u tigrove, vile, superheroje i druge likove. Ova popularna aktivnost pruža zabavu i kreativnost, a u ovom kratkom uvodu ćemo odgovoriti na neka često postavljena pitanja (FAQ) o face paintingu.

Koliko unaprijed trebam rezervirati face painting?

Neki termini su popunjeni po 6-9 mjeseci unaprijed, a možda termin za nadolazeći vikend je upravo dostupan. Preporuka je svakako da pošaljete upit za određeni termin kroz naš online formular ili se jednostavno javite na mobitel i provjerite dostupnost.

Plaćam li više u koliko je više djece od očekivanja?

Naši paketi za privatna događanja definirani su brojem djece. Pr. paket do 7, 15, 26, 39 ili 50 djece. U koliko ste kupili paket do 13 djece, a dođe 1-2 djece više, nećemo Vam dodatno naplatiti. U koliko ipak dođe 15+ djece što kotira prema većem paketu, onda ste dužni nadoplatiti za prelazak u veći paket prema aktivnom cjeniku. Cijene usluga možete vidjeti ovdje

Trebam face painting samo za jedno dijete, koliko se to plaća?

Cijena usluge za jedno dijete ili za njih 5 jednako se plaća i cijena po našem cjeniku koji je javan iznosi u Zagrebu 80€

Je li jednaka cijena za rođendan i trgovački centar?

Ne, cijena se razlikuje. Na rođendanu ili nekom dječjem događanju Vi kao organizator znate koliko bude djece i takav paket zakupljujete. U trgovačkom centru ljudi prolaze i ne možete točno znati. pa se stoga kupuje usluga na vrijeme, pr. 3 sata.

Imam rezerviranu uslugu i moram otkazati

U koliko ste rezervirali uslugu na bilo koji način (kroz online formular, e-mail, WhatsApp ili poziv), a trebate otkazati, prvih 24 sata od trenutka potvrde rezervacije je potpuno besplatno! Nakon toga ste dužni podmiriti jednokratnu naknadu od 150 €. Detalje o otkazivanju pogledajte ovdje

Možemo li dobiti jeftinije?

Je li bi to pitanje postavili na blagajni u trgovini? Face painting nije nužna zabava i u koliko premašuje budžet koji imate nemojte kupovati našu uslugu. U koliko iz nekog razloga mi odobrimo popust, jer ste postojeći korisnik ili ste nas preporučili veći broj puta, mi se možemo zahvaliti Vama da damo po nižoj cijeni.

Što ja moram pripremiti kada dolazi osoba za face painting?

Vi trebate pripremiti samo 1 stol i 2 stolice na poziciji gdje želite da se usluga odradi. Ništa više. Preporuka je da na tom prostoru ima dovoljno svjetla.

Kada su sva djeca nacrtana i djeca žele dodatno, je li se to naplaćuje?

Dakle, ako imate pr. zakupljen paket do 13 djece, svih 13 se oslikalo. Nakon toga još djeca traže dodatno da se oslikavaju po licu, rukama, vratu… Vi kao naručitelj ste dužni reći da li to želite ili ne, jer tada prelazite u viši paket u ovom slučaju u paket do 26 djece koji je po cjeniku skuplji.

Je li jednaka cijena usluge ako nismo u Zagrebu?

Cijena usluge se mijenja za vrijednost dolaska na lokaciju sa polazištem iz Zagreba. Vrlo zgodno i transparentno smo postavili našu kartu sa zonama dolaska koju možete vidjeti ovdje

Na koji način mogu rezervirati uslugu?

Preporuka je da popunite formular za rezervaciju usluge. Tu dobivamo od Vas detaljne informacije kao što su:
koji paket ste odabrali, koja je lokacija, vrijeme i mjesto… Osim formulara možete se javiti na broj mobitela, WhatsApp, Viber ili kroz kontakt formu kao e-mail.

Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica

Ne pronalazite odgovor na svoje pitanje? Javite se svakako u naš kontakt centar i odgovorit ćemo na svako postavljeno pitanje vezano uz ovu tematiku.